ЗА най-малките

ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ ЦЕНИТЕЛИ.

За най-малките сме направили специална колекция с най-обичаните от тях вкусове. "КАЛИНКА", "ЯГОДА", "ПИНГВИН" и "ПИРАТ" ще зарадват всяко дете и най-важното ще огрее усмивка и радост на личицето му. Било то за рожден ден, специален празник или просто така без повод - десерти носещи щастие са именно нашите детски тортички.

 

Ladybugg

"Калинка-Малинка" е направена от сладолед розова дъвка за балончета и сладолед захарен памук. Какво друго му трябва на едно дете?

Penguin

Сладоледена торта "Пингвин" е с любимия сладолед ванилия и шоколад с лешников вкус. Всеки се разтапя от удоволствие като опита само хапка от този симпатичен малък, леден приятел.

Pirat

Малчуганите пощуряват по тази наша идея - сладоледена торта с вид на симпатичен пират. Съставките са сладолед синя дъвка за балончета и сладоледен памук. Предпочита се, както от момчета и момичета, така и от порастнали деца.

Strawberry

 

Сладоледена торта "Ягодка" е разбира се с вкус на прясно набрани ягоди. Толкова весела и усмихната торта носи страхотно настроение на всяко парти и незабравими моменти за всички малчугани.

Jimmy’s - The Ice Cream Company

18 Shipka street,

1504 Sofia, Bulgaria

info@jimmys.bg

+ 359 882 599 621

+ 359 882 599 622

© Jimmy's 2017 / design by dimrastudio.com