КОЛЕКЦИЯ ГУРМЕ

БОРОВИНКА С ШОКОЛАДОВ ЧИПС

Знаете ли, че в плодовете на черната боровинка има антоцианини, които укрепват капилярите? Опитайте новият ни сладолед с вкус на боровинка и шоколадови парченца и нищо друго не ви трябва - ГАРАНТИРАНО!

ТЪМЕН ШОКОЛАД С КАКАО

Желаете да изненадате гостите си с незабравим десерт? Или просто сте от ценителите на "нещо сладичко" по всяко време? ТТрябва ви сладолед от тъмен, истински шоколад.

 

мента с шоколадовчипс

Любим ментов вкус, на който може да насладите с любим човек удобно на плажа, на дивана или просто пред камината! „За този вкус сезон - няма” казват любителите на ментата.

 

Тъмен

орех

И представяме ви нов вкус като цяло за България - Сладолед направен от орехи. Той понижава стреса, подобрява здравето на костите, намалява риска от рак на гърдата, засилва имунитета засища между храненията, помага за отслабване, улеснява приема на достатъчно протеини. Какво повече ни трябва от това, да грабваме лъжиците!

 

JIMMY'S GOURMET

ICE CREAM

Сладоледите "JIMMY'S GOURMET ICE CREAM" са създадени в домашна опаковка от 1 литър, за да бъдат най-лесния десерт по всяко време. Голямо разнообразие от осем вкуса, за да има за всекиго по нещо - Ягода, Френска ванилия, Ванилия с шоколадов чипс и сладки, Тъмен орех, Кокос с шоколодаво чипс, Боровинка с шоколадов чипс, Мента с шоколадов чипс, и Тъмен шоколад Какао.

ЯГоДА

Ако има вкусен и нискокалоричен плод, чиято консумация да носи прекрасно чувство за свежест, това са ягодите. Това, съчетано с яркочервения им цвят ги прави едновременно освежаващи и отварящи апетита. Сега си представете и ягодовият сладолед - два пъти по-изкушаващо удоволствие!

Френска

ванилия

КЛАСИКА в жанра! Любимият вкус на всички - ВАНИЛИЯ! Не просто Ванилия – ФРЕНСКА Ванилия е това. Ако се сещате за какво говорим вече сте сложили на първо място това изкушение в списъка за покупки от супермаркета.

 

ВАНИЛИЯ с шоколадовчипс и курабийки

Добавите ли към класическата ванилия и малко бисквитки с шоколадов чипс? ОМГ! Чудесия!

КОкос с шоколадов чипс

Сладолед с вкус на КОКОС, който много умело те пренася на тропически плаж, дори навън да има сняг. Това е най-популярният отговор от клиентите, които попитахме, защо точно този вкус предпочитат.

Jimmy's - The coffee &

Ice cream

18 Shipka street,

1504 Sofia, Bulgaria

info@jimmys.bg

(359) 882.599622

© Jimmy's 2017