СЪЗДАДЕНИ

за ЛЮбов

Февруари месец е време от годината, в което любовта витае във въздуха. Решихме романтичната ни колекция да е специално за празника на любовта. Съставките са специално подбрани за обич, страст и романтика. Грижливо смесихме сладолед тъмен орех и сладолед ориент с карамелизиран сусам и фъстъци.

Направихме една емоционална торта с различни пластове, попити с вкусове от сладоледите ни ягода и банан + пълнеж горски плодове. Резултата е дяволски добър. Консумира се с романтично настроение и чаша любов.

ТОРТА

"AMORE MIO"

ТОРТА

"DIAVOLETO"

За всичкии влюбени като Ромео и Жулиета създадохме дует от млечен шоколад и сметана с бисквитки и парченца шоколад. Две напълно допълващи се частици, които една с друга правят едно цяло. Препоръчва се да се консумира от влюбени гълъбчета, пиленца, синигирчета и т.н.

ТОРТА

"romeo & juliet"

За празника на влюбените няма как да не направим и специална торта кръстена на светеца - Свети Валентин. Под формата на сърце, искаме всеки с парченце от тортата да се почувства обичан и влюбен, точно както ние изпитваме привличане към сладолед френска ванилия и млечен шоколад и карамелизирани ядки.

ТОРТА

"saint valentine"

Jimmy’s - The Ice Cream Company

18 Shipka street,

1504 Sofia, Bulgaria

info@jimmys.bg

+ 359 882 599 621

+ 359 882 599 622

© Jimmy's 2017 / design by dimrastudio.com