СЛаДОЛЕДЕНИ

шедьоври

ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО ВЪВ

ВСЯКА КУТИЯ

Тази серия е посветена на един от най-добрите художници творили някога. Колекция на артистите.  С гордост смеем да кажем, че и нашите сладоледени торти са като истински шедьоври на изкуството. Създадохме deluxe art колекция - само за ценители!

МИКЕЛАНДЖЕЛО

Само след първата хапка от тортата на "Микеланджело" ще разберете сътворението на света. Всички вкусови рецептори преоткриват сякаш нов свят. Дали пък точно това Микаланджело не е имал предвид?

РЕМБРАНТ

За всички, които ценят изкуството на Ремранд сме подготвили вкусовете на мента с шоколад!

 

ЛЕОНАРДО

ДА ВИНЧИ

В стил Леонардо да Винчи създадохме загадъчно усмихнато тирамису. Традиционен вкус със сладолед, който ще Ви кара да се усмихвате с всяка хапка.

 

ПАБЛО ПИКАСО

Великият ПАБЛО ПИКАСО е казал "Светът днес няма смисъл. Така че, защо да съм длъжен да рисувам картини, в които да има смисъл?" затова защо просто не си вземем сладоледена торта без повод?

РАФАЕЛО

Това не е просто вкуса на лятото, това са кокосовите частички, които те карат да потръпваш като морски бриз всеки път. Нежен крем те пренася на романтично, любимо за теб място и всичко вече е някак си по-красиво. Просто идеално. Това е перфектната торта за подарък или просто да си я хапнете сам за добро настроение. Опитайте, няма да съжалявате.

ФЕРЕРО

Комбинацията на първокачествен шоколад с лешници няма какво да ви обясняваме колко е пленяваща. Сега този разкош е вплетен между сладоледени платове на торта и вкуса е разтърсващо преживяване за сетивата.

ВАН ГОГ

Винсент Ван Гог реже сам ухото си, защото е нямал наблизо нашата сладоледена торта да си отреже едно парче. Опитайте и вие, за да не пропуснете този сладоледен шедьовър!

 

САЛВАДОР ДАЛИ

Чудите се от къде мустачките на Салвадор Дали са така щръкнали? Пробвайте караммммммммелената ни сладоледена тортичка и ще разберете.

 

Jimmy’s - The Ice Cream Company

18 Shipka street,

1504 Sofia, Bulgaria

info@jimmys.bg

+ 359 882 599 621

+ 359 882 599 622

© Jimmy's 2017 / design by dimrastudio.com

СЛаДОЛЕДЕНИ

шедьоври

МИКЕЛАНДЖЕЛО

ПАБЛО ПИКАСО

РЕМБРАНТ

РАФАЕЛО

ФЕРЕРО

ВАН ГОГ

САЛВАДОР ДАЛИ